Minerva Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Instellingsexamen Nederlands.

1

jul

1

jul

Heb jij je MBO2-diploma Beveiliger tussen 2015 en mei 2019 bij studiecentrum Minerva behaald? We hopen dat je nog met veel plezier je werk als beveiliger uitoefent en dat je deze stevige basis hebt uitgebreid met de nodige praktijkervaring.
Er is bij een controle geconstateerd dat afgenomen toetsen/examens niet voldoen aan vereisten Nederlandse taal. Voor het afgegeven diploma heeft dit GEEN consequentie, je diploma blijft dus gewoon geldig. Wel is het zo dat als je, in de toekomst, een andere mbo-opleiding gaat volgen je o.b.v. deze resultaten geen vrijstelling kan krijgen.
Je kunt er voor kiezen om alsnog het actuele instellingsexamen Nederlands te maken en zo je diploma toekomstproof te maken, voor bijvoorbeeld doorstroom naar een MBO3-opleiding Coördinator Beveiliging.
Als je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid meld je dan aan via info@studiecentrumminerva.nl. Vermeld hierbij je naam, geboortedatum en het verzoek om deelname aan het actuele instellingsexamen Nederlandse taal. Hieraan zijn, bij een 1e kans,  geen kosten verbonden. Je ontvangt binnen ± 4 weken een uitnodiging voor het instellingsexamen Nederlands.

Heb je vragen? Ook dan kun je ons bereiken via 036 - 5298 555 of de mail info@studiecentrumminerva.nl.

Gepubliceerd door Minerva BV
In de categorie MBO opleidingen

Gratis studieadvies

studie advies

Hebt u vragen over een opleiding bij Minerva? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.