Minerva Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Summerschool opleiding Beveiliger MBO-2, start 17 juli a.s. in Almere

14

jun

14

jun

Op dinsdag 17 juli a.s. staat de start van de Summerschool Beveiliger MBO-2 in de planning. Op ons hoofdkantoor in Almere organiseren we voor het 3e jaar op rij deze kans voor iedereen die tijdens de zomervakantieperiode over voldoende tijd beschikt om te studeren. In 12 lesdagen, iedere dinsdag en donderdag van 9.00-15.30 uur geven we de theorie van de beroepsgerichte vakken Beveiliging van Objecten, Wettelijke kaders, Waarnemen en Rapporteren. De lessen vinden modulair plaats, waardoor er de mogelijkheid is om tussentijds examen te doen, na afronding van een vak.

Bent u beschikbaar in de periode van 17 juli t/m 28 augustus? Grijp dan nu deze kans om de theorieopleiding versneld te doorlopen! Vaste docent en een groepsgrootte van max. 14 kandidaten zodat er voldoende tijd en aandacht is voor vragen en wat extra ondersteuning waar nodig. Naast het bezoeken van de lessen maakt men huiswerk via e-learning. 

Neem voor uitgebreide informatie contact met ons op (036-5298555) of stel uw vragen gerust per mail (info@studiecentrumminerva.nl) 

Graag tot ziens in juli tijdens de summerschool!

Ga direct naar de juiste pagina op onze website voor alle informatie

Gratis studieadvies

studie advies

Hebt u vragen over een opleiding bij Minerva? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.