Minerva Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Proactief Beveiligen Expert

Niveau
MBO-4
Duur
3 maanden
Lesweek
5 bijeenkomsten
Erkenning
SVPB/ESIF
Kosten
Kosten

Proactief Beveiligen Expert


De opleiding Proactief Beveiligen EXPERT is geschikt voor beveiligingsprofessionals welke als keyplayer een relevante rol kunnen en willen spelen binnen de belangrijkste onderdelen van het proactieve beveiligingsproces. 

Deze opleiding wordt gegeven door security professionals met internationale praktijkervaring binnen het zogenaamde High Risk Environment (government en non government).

Na het volgen van deze opleiding is de deelnemer in staat om de inhoud van de diverse onderdelen van het proactieve beveiligingsproces kwalitatief voor langere tijd te borgen binnen zijn of haar organisatie of bedrijf.


Deze opleiding zal beschikbaar zijn vanaf het najaar 2019. startdata en prijsinformatie volgen zodra deze bekend zijn.

Ruim 65 jaar opleider in
Beveiliging en Veiligheid
Erkende diploma’s
OCW, SVPB, CCV en Kiwa
Korte opleidingen!
Klassikaal of thuisstudie

Starten wanneer jij dat wilt.

De geselecteerde opleiding is een thuis- of zelfstudie. Je kunt zo zelf je start en tempo bepalen.

Inhoud van de opleiding

Enkele onderwerpen van deze opleiding zijn o.a.: proactief beveiligen (verdere verdieping), red teaming (verdieping), dreigingen en risico's (verdieping), presenteren, response awareness, social engineering, kennismaken met intelligence, de bowtie (verdieping), waarheidsvinding en basisvaardigheden coaching.

Tijdens deze opleiding krijgt men diverse praktijkopdrachten welke thuis en ook klassikaal uitgewerkt dienen te worden, en ook gepresenteerd moeten worden.

LET OP: een week voor aanvang van de opleiding sluiten de inschrijvingen in verband met de eerste digitale praktijkopdrachten. 

De kosten van de opleiding Proactief Beveiligen Expert van Studiecentrum Minerva zijn als volgt:

Lesgeld
 € 0,- 
Examens
Lesmateriaal
N.V.T.

Betaling van het lesgeld in termijnen verloopt uitsluitend via automatische incasso. De algemene voorwaarden van Studiecentrum Minerva zijn van toepassing.

schrijf je direct in