Minerva Logo
Meer dan 65 jaar ervaring
Erkende opleidingen en officiële examens
Meerdere startmomenten per jaar
Klassikaal of thuis

Waar specialiseer jij je in? 

Het ministerie van Onderwijs heeft besloten dat alle MBO-studenten ook keuzedelen moeten volgen. Het is verplicht, dus dan kan je je afvragen in hoeverre het een keus is, maar je mag wel zelf kiezen welk keuzedelen je gaat volgen.

De keuzedelen zijn niet zomaar in het leven geroepen. Het versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt waardoor de kans op een baan groter wordt. Het gevolgde keuzedeel wordt vermeld op het diploma, dit geeft jouw diploma een belangrijke meerwaarde. De keuzedelen zijn er dus voor jou! 

Keuzedelen

Tijdens je studie kies je minstens twee keuzedelen. Als je een keuzedeel goed afsluit, komt dat apart op je diploma te staan. Minerva biedt verschillende soorten keuzedelen aan. Wij hebben de keuzedelen afgestemd op de vraag van onze studenten en de arbeidsmarkt, zodat ze ook daadwerkelijk van meerwaarde zijn voor jou als student. Per opleiding kan jij kiezen uit een specifieke selectie keuzedelen.

Lees hier meer informatie over de keuzedelen. Hieronder vind je voorbeelden van keuzedelen die wij aanbieden. Aan deze voorbeelden kunnen geen rechten worden ontleend.